mario1 Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Czy któś kupował w tym nowym sklepie. Byłem u nich sklepie osobiście i miłe zaskoczenie , sklep zawalony modelami i częściami a moje pytanie dotyczy jak z gwarcanjami itp.
d.a.r.o. Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Jeśli byłeś tam osobiście, to dlaczego nie zapytałeś? Wszyscy chętnie dowiedzieliby się jak sprawa wygląda.
patrick1989 Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Kupowałem od nich przez ich sklep internetowy Syma S107G. Dotarła oryginalna, dobrze i solidnie zapakowana (to miał być prezent). Gratis wysyłka priorytetem Pocztą Polską i wał główny obsługa całkiem miła, choć czasem trochę zakręcona. Od siebie mogę polecić.
M@ciek Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Witam Całkiem niedawno specjalnie sie do nich wybrałem i tutaj zaskoczenie. Pusto. Przestrzeni może i mają ale pustej. Bardzo mało modeli. Pzdr
mario1 Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Opublikowano 23 Marca 2013 Piszę do poprzednika do Maćka wydaje mi się że coś ci się pokręciło ze skleapami ja już u nich w boble byłem 4 razy i sklep jest zawalony modelami pod sufit. Samych autek jest z 40 modeli nie wspomne już o lotnictwie i innych. Więc jak nie byłeś i nie widziałeś to nie pisz głupot i nie wprowadzaj kolegów w błąd. Chłopaki co tam sprzedają to da się znimi pogadać i znają się na żeczy. Pozdrawiam Maćka Witam Całkiem niedawno specjalnie sie do nich wybrałem i tutaj zaskoczenie. Pusto. Przestrzeni może i mają ale pustej. Bardzo mało modeli. Pzdr Piszę do poprzednika do Maćka wydaje mi się że coś ci się pokręciło ze skleapami ja już u nich w boble byłem 4 razy i sklep jest zawalony modelami pod sufit. Samych autek jest z 40 modeli nie wspomne już o lotnictwie i innych. Więc jak nie byłeś i nie widziałeś to nie pisz głupot i nie wprowadzaj kolegów w błąd. Chłopaki co tam sprzedają to da się znimi pogadać i znają się na żeczy. Pozdrawiam Maćka
patrick1989 Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Sprzedają podróbkę IMax'a B6 bez żadnej informacji o tym. Wiadomo, że sam oryginalny IMax to podróbka innej ładowarki, ale wypadałoby by uczciwie poinformować w opisie. A nie bawić się później w zgadywanki Jak miałem pozytywną opinię o tym sklepie, tak troszkę się zawiodłem. W mailu odpowiedzi nie były zbyt uprzejme, a grzecznie zapytałem, czy to podróbka i wysłałem filmik z porównaniem.
hubert_tata Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Reklama na samej górze forum ! - potrzebuję 2 modeli spalinowych na nowy sezon; może warto zapytać, może akurat nowy sklep z ambicjami ? Wczoraj raniutko zapytałem mailem o dostępność 3 modeli z oferty, poprosiłem o POTWIERDZENIE ich ceny oraz konkretnych promocji (nauczony doświadczeniem poprosiłem o potwierdzenie ceny i potwierdzenie promocji ze strony zanim kliknę "kup teraz", zwłaszcza, że modele były zaznaczone jako niedostępne - na zamówienie). Dzisiaj rano zadzwoniłem i pytam, czy coś wiadomo o moim zapytaniu ? Pan ze sklepu powołał się na kolegę - "na pewno odpowiemy za godzinę, jak przyjdzie kolega". Nie mam żadnej odpowiedzi do tej pory (a wystarczyłoby napisać cokolwiek, pewnie to stracone max 30 sekund) => czyli jednak wybieram kierunek sprawdzone chińskie sklepy. Bez żalu panowie z Boble => taka u nas norma obsługi była i jak widać jeszcze bywa Edit: Żeby było jasne - u Was już nie kupię (tych modeli o które pytałem). Pozdrawiam i powodzenia Hubert Reklama na samej górze forum ! - potrzebuję 2 modeli spalinowych na nowy sezon; może warto zapytać, może akurat nowy sklep z ambicjami ? Wczoraj raniutko zapytałem mailem o dostępność 3 modeli z oferty, poprosiłem o POTWIERDZENIE ich ceny oraz konkretnych promocji (nauczony doświadczeniem poprosiłem o potwierdzenie ceny i potwierdzenie promocji ze strony zanim kliknę "kup teraz", zwłaszcza, że modele były zaznaczone jako niedostępne - na zamówienie). Dzisiaj rano zadzwoniłem i pytam, czy coś wiadomo o moim zapytaniu ? Pan ze sklepu powołał się na kolegę - "na pewno odpowiemy za godzinę, jak przyjdzie kolega". Nie mam żadnej odpowiedzi do tej pory (a wystarczyłoby napisać cokolwiek, pewnie to stracone max 30 sekund) => czyli jednak wybieram kierunek sprawdzone chińskie sklepy. Bez żalu panowie z Boble => taka u nas norma obsługi była i jak widać jeszcze bywa Edit: Żeby było jasne - u Was już nie kupię (tych modeli o które pytałem). Pozdrawiam i powodzenia Hubert Edit2: Nie wiem, czy to zasługa tego forum, ale... Właśnie dostałem odpowiedź ze sklepu; dziękuję i mimo wszystko życzę powodzenia w tym niełatwym biznesie. Pamiętajcie kochani, że klient to zwykły człowiek Pozdrawiam Hubert
Rekomendowane odpowiedzi