michcio88 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Mial ktos stycznosc z ta aparatura ?? Jaki moze miec zasieng ? Czy warta ja kupic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 daj sobie spokój z ta aparatura. od razy kup coś lepszego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 A co z zasiengiem ?? Mysle ze do moich potrzeb wystarczy :] kiedys nabede napewno cos lepszego a teraz szukam taniej alternatywy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 To nie jest alternatywa tylko desperacja Daj spokoj - bedziesz zalowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 http://allegro.pl/item280162837_aparatura_jamara_compa_x4_1_trainer_walizka_alu.html to jest aukcja mojego kolegi z modelarni. jeśli dobrze pogadasz to może zejdzie z ceny to z pewnością bedzie lepsze niź zebra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 No to nie ma co kupowac takiej aparatury ( jednak jestem ciekawy jej zasiengu ? i jej wad ) ogolnie szukam aparatury do 300 zl nadajnik, odbiornik, kwarce . Nadajnik nie musi byc jakis wymyslny wystarcza trymery i rewerse :] moze widzieliscie cos takiego ?? W przyszlosci zamierzam kupic Optica 6 ale to jeszcze nie teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 zasieg jest taki że moj kolega latajac depronem ,musiał czasmi latac za modelem bo aparatura gubiła zasię tzn . jak kawałek dalej odleciał.. wiec ODRADZAM ZDECYDOWANIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 O nie :D a moze ktos slyszal o tej aparaturze ?? http://nastik.pl/nadajnik-kanalowy-dynam-neko4-35mhz-mode2-p-1503.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 nie wydziwiaj, dałem Ci link, aparatura sprawdzona, nie traci zasęgu jak w przypadku zebry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 nie wydziwiaj, dałem Ci link, aparatura sprawdzona, nie traci zasęgu jak w przypadku zebry. ze sprzedawcą sie dogadasz edit:/ jak bys był zainteresowany to dam ci jeszcze jego GG... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 napewno nie bede zainteresowany :] a i jak bys mogl to nie wciskaj mi aparatury kolegi tylko odpowiedz na pytanie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 no moze byłem zbyt ostry w "polecaniu", sorki. ale nie wydziwiaj, kup cos co jest sprawdzone, np., laser 4, 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 No pojde za wasza rada i zdecyduje sie na Laser 4 " na dobry poczatek " ktos moze slyszal o takim nadajniku Ne-Ko 4 firmy Dynam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoon Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Ne-Ko 4 to nadajnik z jakichś zestawów o ile się nie mylę. Miałem to w ręce i nawet kilka razy sterowałem za pomocą tego sprzętu. Funkcjonalnie zbliżony do Laser 4. Ma tylko trochę bardziej chiński wygląd. Nie wiem jak się sprawdza na dłuższą metę. A Laserem latam 2 lata i wszystko gra. Nie sądzę żeby mógł się szybko zepsuć. Pomimo tego już najwyższy czas na coś lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 No nie ma co wydziwiac i wybor padnie na Laser 4 teraz pytanie do tego nadajnika: Czy bedzie dobrze wspolgral z odbiornikiem Jeti Rex 5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoon Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Z pewnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 A to fajnie :] moze to pyanie zabrzmi dziwnie ale czy masz jeden nadajnik i przekaldasz odbiornik do modelu ? Czy masz kilka odbiornikow i przekaldasz kwarce w nadajniku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoon Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Jak na razie jeden nadajnik i jeden odbiornik. Ale zupełnie nie wiem po co Ci to wiedzieć :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.