baczek Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 witam wczoraj tak jakoś niewiem z kąd zachciało mi się dokończyć spitfire-a którego zacząłem już kilka tygodni temu i zostawiłem. Wczoraj o 18 zacząłem budewe kadłuba i odkryłem zdolności mojego taty a mianowicie żeźbienie nożem w styropianie . Fotki wkleje później jak się kimne (prześpie) bo robote skończyłem o 0.15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 ps chciałem zrobić jakieś wloty na skrzydłach albo coś takiego ale niewiem jak to ma wyglądać rabbit ma takie coś jak mógł by mi to ktoś narysować albo coś takiego ta na e-mail rav321w@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Nie pisz postów jeden po drugim, wyedytuj ten pierwszy i dopisz w nim to co chciałeś powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 i tytuły dawaj sensowniejsze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 jakie zastosować malowanie jeśli ktoś ma jakieś wzory to bardzo bym prosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Napisz coś więcej o modelu: wymiary, sposób wykonania, zastosowany, albo planowany osprzęt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 rozpiętość 102cm długość 72cm serwa 3 towet pro 90 silnik brak ale za niedługo kupie aparatura flash 5x pakiet li-pol albo lekkie akumulatorki coś jeszcze ????? :lol2: :lol2: :lol2: i fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 rozpiętość 102mmdługość 72mm Jakiś mały ten spitfire :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 bo to esa ma być chyba , co nie? większego nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swirus Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 bo to esa ma być chyba , co nie? większego nie trzeba następny :lol2: krzywe wloty masz , czy jak to się mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Całkiem fajnie wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 śmiejcie się dalej :oops: :oops: :oops: jak go oblatam to zobacze czy będzie do comat-u czy do latania (cywilnego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Im chodzi o to ze pomyliłeś sie zamiast CM napisałem MM a tak serio to całkiem fajny ci on wyszedł :)powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 rozpiętość 102mmdługość 72mm to ja sie zastanawiam kto haftował Ci ten dywan... popraw to na centymetry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 właśnie zakończyłem szlifowanie połączeń między skrzydłem a kadłubem a dokładniej to o to chodzi z jednej strony z drógiej strony a tak wygląda teraz całość depron: -skrzdła -statecznik poziomy -żeberka w skrzydłach styropian: -kadłub -statecznik pionowy -to pomiędzy skrzydłem a kadłubem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 teraz myśle nad malowaniem podam kilka przykladów i powiedzcie który wam się podoba http://www.richard-seaman.com/Aircraft/AirShows/WanakaWarbirds/Spitfires/MarkXvi/SpitfireXviBankingRightTopView.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/95/Supermarine_Spitfire_Mk_XVI_NR.jpg jeśli ktoś ma jakieś propozycje co do malowania to prosze wstawić na forum lub wysłać na e-mail z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 mi osobiscie najbardziej podba sie styl malowania typu tego 2 linku EDIT:Juz go mam na tapecie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 też tak uważam więc w czartek pomaluje na barwy o te :mrgreen: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/95/Supermarine_Spitfire_Mk_XVI_NR.jpg tylko zastanawiam się co zrobić na ogonie samolotu myślałem nad jakimś znaczeniem albo flafą polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.