danylotnik Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Napisz jaki masz silnik ja w swoim TP 2408-21 mam podobnie czasami, załaczam wszystko i daje gaz i nic tylko tak telepie smigłem troszke doszedłem do wniosku ze jest to cos z silnikiem poniewaz całkiem przypadkiem wpadłem na to .Otóz jak mi sie tak dzieje to staram sie wypchnąć troszke wał silnika do przodu i działa wypchnięcie to gdzies 1mm,2mm i nie jest to wypchniecie na stałe tylko ten silnik ma troszke luzy i wychodiz na to ze jak sie wciagnie za duzo do środka to nie działa i wystepuje takie dziwne drganie smigła ....... Lecz moge się mylić, ale u mnie to działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 U mnie to wina odlutowanego kabelka :] co do aparatury i problemów z aparatura: wina nadajnika :] podłączyliśmy dzisiaj na modelarni pod optica 6 i wszystko działało, nawet regiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.