Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witojcie. Mam na imię Michał. Aktualnie jestem na 1 roku Ratownictwa Medycznego. Przygodę z modelarstwem zaczynałem chyba jak wszyscy od plastiku czym zaraził mnie mój ojciec. Później wkroczyłem na coś trudniejszego czyli karton i kombinacje z nim. Niestety ostatnimi czasy nie było ani czasu ani pieniędzy aby kontynuować to wspaniałe hobby. Co prawda to forum jest bardziej skierowane na modele latające, jak mnie wzrok nie myli, a już z nim ciężko u mnie. Niestety jak na razie modele latające są poza moimi możliwościami. Zapisując się do waszego forum chciałbym dowiedzieć się czegoś na temat elektroniki modelarskiej, budowy jak i samej jej obsługi. Na pewno znajdzie się tu ktoś kto będzie w stanie pomóc mi z moimi problemami. Aktualnie zabrałem sie za budowę zdalnie sterowanego modelu radzieckiego ciężkiego działa samobieżnego z okresu II wojny światowej SU-152 w skali 1:6. Mam nadzieje ze będziecie w stanie pomóc mi przy moich problemach dotyczących tego projektu.

Pozdrawiam Michał Krogulec125 Janicki

P.S. w miarę moich możliwości będę prowadzić bloga dotyczącego samego budowania mojego SU. Jak wymyśle jak go zacząć to wrzucę linka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.