esceta Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 super. zaproście mnie co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Zapraszamy wszystkich na najbliższą niedzielę na brus w Łodzi. BEZINTERESOWNIE udzielimy porad i pomożemy Będziemy od 10 do... Ja się muszę ewakuować ok 13 ale będzie nas więcej i pewnie loty będą trwały dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Dzięki. jak tylko będę mógł to podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piostu Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Dziękuje za wszystkie rady i porady. Spróbuję pojawić się na brusie, ale na 100 % nie wiem czy będę. @galaxy - jak tylko dostane model w łapki to będę pisał/dzwonił @esceta - pewnie że Cię zaprosimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 O.K. Trzymam za słowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi