Artur Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 jak ktos z kolegów jeszcze sie nie dorobił to jutro w sklepach "biedronka" waga elektroniczna do 3kg dokladnosc 1g cena 34 pln oferta do wyczerpania zapasow wiec mysle ze sie szybko rozejda ja sobie taka jutro rano kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Ooooo dobrze ze piszesz bo wlasnie czegos takiego szukalem. Ciekawe tylko gdzie ja tu biedronke znajde. Jeszcze ciekawsze po jakim czasie uzytkowania sie rozwali ta waga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Artur jedna uwaga:) Zobacz na jakei baterie jest ta waga. Jeśli na pastylko to sobie odpuść. Ja mam swoją na 2 paluszki 5kg/1g i jest OK. Kolega kupił chyb aw Lidlu czy Biedronce na pastylki, jedna kosztuje 10zł i starcza mu na 1 miesiąc pomimo nieużywania wagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Artur jedna uwaga:) Zobacz na jakei baterie jest ta waga. Jeśli na pastylko to sobie odpuść. Ja mam swoją na 2 paluszki 5kg/1g i jest OK. Kolega kupił chyb aw Lidlu czy Biedronce na pastylki, jedna kosztuje 10zł i starcza mu na 1 miesiąc pomimo nieużywania wagi Przecież zawsze mozna dorobic zasilacz!!!!! Za takie pieniądze to grzech nie kupić... Chyba też sie skuszę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 7 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 bylem i kupilem sa dostepne 3 wersje 1. do 2 kg dokladnosc 1g 2. do 3kg dokladnosc 1g 3. do 5kg dokladnosc 2g wziolem te 2, na poastylki szt 2 zawsze mozna podlaczyc pod zasilacz sprawdzilem nawet wazy wyprodukowal oczywiscie chinol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Ja zanabyłem taką do 5 kg, dokładność 2g, jeszcze ma termometr ( nie wiem po co wadze termometr ). Kosztowała cos ok 60 zł, zasilana baterią 9V 6F22, bateria w niej leży juz od roku i waga nadal "abla", nabyta w Carrefurze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Ja kupiłem do 2kg bo nie było innych Ale dobrze waży jest tania i ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian123 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Adam były do 3kg z dokładnoscia do 1g i ja tą wziołem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.