Artur Opublikowano 6 Grudnia 2006 Opublikowano 6 Grudnia 2006 jak ktos z kolegów jeszcze sie nie dorobił to jutro w sklepach "biedronka" waga elektroniczna do 3kg dokladnosc 1g cena 34 pln oferta do wyczerpania zapasow wiec mysle ze sie szybko rozejda ja sobie taka jutro rano kupie
alchemique Opublikowano 6 Grudnia 2006 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Ooooo dobrze ze piszesz bo wlasnie czegos takiego szukalem. Ciekawe tylko gdzie ja tu biedronke znajde. Jeszcze ciekawsze po jakim czasie uzytkowania sie rozwali ta waga
motyl Opublikowano 7 Grudnia 2006 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Artur jedna uwaga:) Zobacz na jakei baterie jest ta waga. Jeśli na pastylko to sobie odpuść. Ja mam swoją na 2 paluszki 5kg/1g i jest OK. Kolega kupił chyb aw Lidlu czy Biedronce na pastylki, jedna kosztuje 10zł i starcza mu na 1 miesiąc pomimo nieużywania wagi
modelmaniak Opublikowano 7 Grudnia 2006 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Artur jedna uwaga:) Zobacz na jakei baterie jest ta waga. Jeśli na pastylko to sobie odpuść. Ja mam swoją na 2 paluszki 5kg/1g i jest OK. Kolega kupił chyb aw Lidlu czy Biedronce na pastylki, jedna kosztuje 10zł i starcza mu na 1 miesiąc pomimo nieużywania wagi Przecież zawsze mozna dorobic zasilacz!!!!! Za takie pieniądze to grzech nie kupić... Chyba też sie skuszę...
Artur Opublikowano 7 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2006 bylem i kupilem sa dostepne 3 wersje 1. do 2 kg dokladnosc 1g 2. do 3kg dokladnosc 1g 3. do 5kg dokladnosc 2g wziolem te 2, na poastylki szt 2 zawsze mozna podlaczyc pod zasilacz sprawdzilem nawet wazy wyprodukowal oczywiscie chinol
Motylasty Opublikowano 7 Grudnia 2006 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Ja zanabyłem taką do 5 kg, dokładność 2g, jeszcze ma termometr ( nie wiem po co wadze termometr ). Kosztowała cos ok 60 zł, zasilana baterią 9V 6F22, bateria w niej leży juz od roku i waga nadal "abla", nabyta w Carrefurze.
czaja18 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Ja kupiłem do 2kg bo nie było innych Ale dobrze waży jest tania i ładna
Adrian123 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Adam były do 3kg z dokładnoscia do 1g i ja tą wziołem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.