nisza Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Doszła paczka z Śmigłem i Prop saver wiec zamontowałem wyważyłem model i mam kilka pytań SC powinien znajdować się 55mm za przednim brzegiem skrzydła(mierzone w jego centrum) wiec zrobiłem tak butelki o tej samej wielkości wbiłem pineski Ustawiłem butelki od środka skrzydła 17cm w lewo i od środka 17 w prawo dokładnie 55 mm od brzegu skrzydła i mi się wydaje ze model lekko przechyla się do tyłu a 2 sprawa to czy dobrze zamontowałem Prop saver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiatrak Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 A czy śmigło daje się wykrzywiać lekkim ruchem? (nie powinno) ,bo widać na zdjęciu, że nie śmigło nie wchodzi w wyżłobienie w prop saverze. Śmigło powinno być dosyć sztywnie zamocowane, lecz przy mocniejszej sile powinno się dać odgiąć. No i podwozia nie zapomnij zdjąć do prób. A jak silnik? dobrze już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nisza Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 No właśnie da sie wykrzywiać lekkim ruchem ;// czyli musze cos poprawić A silnik wydaje mi sie ze chodził trochę płynniej ale robiłem sporo testów i gdyby „obcierał” to powinny sie popalić zwoje? a nic sie nie dzieje moc tez ma wiec myślę ze będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi