termin Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Witam! Posiadam regulator Hitec-sp560 o parametrach: prad chwilowy 800A prad ciagly 200A BEC 5.6V Uzywalem go lata temu w slizgu RC. Chcialbym kupic pakiet lipol ale nie wiem czy ten regulator sie do niego nadaje. czy go rozladuje zbytnio i zniszczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Wystarczy jak dokupisz razem z pakietem taki wskaźnik napięcia z alarmem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termin Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Dzieki, ciekawe tylko czy bedzie slychac sygnal z odleglosci okolo 100m w zamknietym szczelnie slizgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Akurat te urządzonka są dosyć głośne, chociaż w "ferworze walki" może być kłopot ze słyszalnością. Dodatkowym zabezpieczeniem może być timer. Doświadczalnie możesz dojść dosyć dokładnie do granicznego rozładowania pakietu. Ja tak latam helikopterem i pakiety po lądowaniu mają takie napięcie jakie sobie założyłem (z dokładnością +/- 0,1V). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termin Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 sygnalizator + timer to jest to czego mi trzeba, tanio i skutecznie Idealna wydaje sie byc telemetria do takich celow, lecz caly sprzet trzeba by bylo zmienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi