Rafal_0 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Chcę porównać parametry techniczne poduszkowców mojego poduszkowca z waszymi więc proszę napiszcie. Chcę porównać parametry takie jak: waga całkowita(poduszkowiec gotowy do poruszania się), waga bez akumulatorków, wymiary: długość, szerokość i wysokość, prędkość, ciąg, ilość silników, wysokość unoszenia się poduszkowca na poduszce powietrznej/fartuchu, nośność (maksymalne obciążenie z jakim może się poruszać), no i zdjęcia lub filmiki jeśli takie zrobiliście. Z góry dziękuję za podanie parametrów waszych poduszkowców. Mój poduszkowiec: waga całkowita: 1500gram waga bez akumulatorków: 925gram wymiary: długość:100cm, szerokość: 50cm i wysokość 34cm prędkość: XX (jeszcze nie zmierzona) ciąg: w przód 100gram w tył: 50gram ilość silników: 3 silniki [2 napędowe (pród/tył) 1 unoszący] wysokość unoszenia się poduszkowca na poduszce powietrznej/fartuchu: od 3cm do 5cm nośność (maksymalne obciążenie z jakim może się poruszać): XXX (jeszcze nie znana) Jeśli przyjdą mi do głowy inne parametry to też napiszę. Na razie projekt na komputerze (zdjęcie dodane później). Tutaj film:
Rekomendowane odpowiedzi