falkenauge Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 witam jestem nowy na forum pochodze z okolic jeleniej góry . tam się wychowałem lecz po porzuceniu studiów zwiedziłęm kilka krajów , w kilku pracowałem i póki co moja podróż zatryzmała się na szwajcarii i tutaj ponad rok zamieszkuję. obecnie nie posiadam zadnego modelu ( wszystko rozbite została mi tylko aparatura spectrum dx6i . interesuja mnie elektroszybowce głównie do fpv. w wolnym czasie pracuję nad projektem silnika pulsacyjnego póki co jestem w swerze obliczen i tworzenia komplentnej dokumentacji by później wykonać prototyp. liczę na to ze na forum znajdą sie osoby które odrobinę będą mi w stanie pomóc . pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów , chętnie sam również pomoge o ile będę w stanie radek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Cześć Mam nadzieję, że kiedyś tym prototypem się pochwalisz w Jeleniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi