modelarzkobi Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Na aukcji http://allegro.pl/item277034903_symulator_lotu_do_komputera_nadajnik_na_usb.html jest taki nadajnik i mam pytanie czy kupował już może ktoś to i czy sie opłaca. Bo chciałem go wykorzystać do latania na symulatorze aerofly professional delux. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 To nie jest nadajnik tylko atrapa z 2 drążkami. Podejrzewam że to chińska produkcja więc mechanika drążków pozostawia wiele do życzenia. Najlepiej trenować na tym nadajniku na którym się lata modelem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Mam takie cuś i powiem wam że nie jest to takie złe. Miałem jeszcze wcześniej podobne i była to tragedia. Drążki SKRZYPIAŁy, doslownie. A w tym E-Sky jakość duzo lepsza. Drągi płynnie chodzą. Do ćwiczeń akurat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.