aro_i Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 aa641b090eeb8e95633ea33b1c59a8d4 Nie wiem co się dzieje, trzy godziny próbuję się z wami przywitać. Ale nie mogłem dodać posta, po kolejnej próbie gdzie wpisałem na próbę kilka liter poszło. Teraz nie mogę edytować tego co napisałem, a jestem zalogowany a [a Nie wiem co się dzieje, trzy godziny próbuję się z wami przywitać. Ale nie mogłem dodać posta, po kolejnej próbie gdzie wpisałem na próbę kilka liter poszło. Teraz nie mogę edytować tego co napisałem, a jestem zalogowany i Przepraszam ale mam dość, idę spać aa641b090eeb8e95633ea33b1c59a8d4 Nie wiem co się dzieje, trzy godziny próbuję się z wami przywitać. Ale nie mogłem dodać posta, po kolejnej próbie gdzie wpisałem na próbę kilka liter poszło. Teraz nie mogę edytować tego co napisałem, a jestem zalogowany a [a Nie wiem co się dzieje, trzy godziny próbuję się z wami przywitać. Ale nie mogłem dodać posta, po kolejnej próbie gdzie wpisałem na próbę kilka liter poszło. Teraz nie mogę edytować tego co napisałem, a jestem zalogowany i Przepraszam ale mam dość, idę spać
Rekomendowane odpowiedzi