smiglo Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Witam Forumowiczow! Mam na imię Maciek, mam 38 lat i jestem z Warszawy. Jestem początkującym "lataczem" z lekką dozą "modelarstwa" i totalnym brakiem czasu na realizowanie swoich pasji. Specjalnie napisałem, że jestem "lataczem", bo na pewno nie mogę aspirować (i nie zamierzam) do miana "Modelarza". Politechnika i mechanikowanie przy własych quadach i motocyklach dają mi pewne podstaw techniczne, ale brak czasu powoduje, że na pewno nie jestem w stanie budować modeli, mogę je tylko naprawiać, co starałem się do tej pory robić w oparciu o wiedzę z tego forum. Powodem zainetersowania się modelami RC (najpierw samochody) była jak w większości przypadków ludzi w moim wieku - tęsknota z dzieciństwa za zdalnie sterowanym samochodem (która w PRL-u raczej była trudno realizowalna) i 3 letni syn... Oczywiście 3 letni syn jest świetną "przykrywką" do realizacji własnego hobby. Tak więc witam! Maciek vel "Smiglo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi