motyl Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 A zakupiłem sobie zabaweczkę bo na większe brakuje mi czasu, ale p o3 minutach przestał latać jak należy i potrzebuję kogoś kto to miał używał albo nadal używa. Mam problem z mocowaniem FlyBara tak mi sie wydaje i nie wiem czy kupować zamienne części czy wywalić do kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 A konkretnie to na czym to jego niedomaganie polega? Te zabaweczki są tak naprawdę "jednorazówkami". Tzn, można je naprawić, bo części są, tylko naprawa jest nieopłacalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 flybar powinien być zamocowany czy nie ??? U mnie trzymają go tylko 2 dźwignie i jest miejsce na oś ale takowej nie ma Nie wiem jak to jest rozwiązane ale chyba moje przeczucie mnie nie myli że trzeba to wymienić A że zabaweczka to wiem, ale co tam modelarstwo narazie jest zawieszone dla troszkę większego lotnictwa. a zabaweczka ma być frajdą dla córek nie dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedway Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Ja miałem 2 lata temu, też miałem ten problem, kawałek drutu 2mm i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi