andrzej351 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 wszystkie proponowane ładowarki są naprawdę porównywalne i nie ma tu nad czym deliberować.jakiej byś nie wybrał z polecanych to będziesz zadowolony.jeśli chodzi o awaryjność to jest to po prostu loteria,od niedrogiego sprzętu elektronicznego nie wymaga się cudów. jedni wolą imaxa inni accucela a jeszcze inni tylko redox.ja wierzę tylko w accucela 6,według mnie jest najlepsza z polecanych tu ładowarek (mam 2 szt.) miałem imaxa i po podłączeniu pakietu 6S niestety ale spaliła się i tyle. Patryk,w tym temacie zostało napisane już wszystko więc masz ułatwiony wybór. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 przy obecnym kursie dolara nic taniej nie dostaniesz http://www.ebay.pl/i...=item23261dd940 Chyba ją wezmę, dostałem od PayPala 15$ do wykorzystania w zakupach na ebay, do końca marca. Pewnie podróbka, ale wszyscy piszą, że nie ma różnicy w ładowaniu ---- edit ---- ostateczna decyzja, wziąłem taką : IMax B6AC Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Jak dojdzie to się pochwal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 bardzo dobry wybór Patryku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi