Gość Anonymous Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witam mam pechowy dzień był kret jak to naprawić ??? Jest takich uszkodzeń z 7, jak to teraz wzmocnić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 na tych zdjęciach zupełnie nic nie widać, zrób żeby były większe, napisz jaka to jest część modelu, wtedy bedzie można Ci cos poradzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 1 fotka to pod koniec skrzydła 2 fotka to z 30 cm do środka 3 fotka ok 15 cm od środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 prościej mówiąc nadziałeś sie płatem na jakieś gałęzie przy "lądowaniu", tak? Edit:/ IMO to wystarczy w tych miejscach sciągnąc troche foli i podkleić na CA. ja wleciałem w drzewo i w uchu prawie natarcia nie mam, a podklejałem je łącznie z kesonem na CA, i wszystko trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 w drzewo udezył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 zrób żeby były większe U mnie się nieźle powiększają, nie wygląda to na poważne uszkodzenia jakiegoś materiału piankowego (styropian? ) :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 ErAsSo napisał/a: zrób żeby były większe U mnie się nieźle powiększają, poprzednio były rozrzucone po całym poście i nie szło wejść na strone fotosika nawet jeśli jest tam styro to jednak lepiej będzie szpileczką naprostować elementy natarcia, wtedy lekko podkleic CA i taśmą przezroczystą zakleić ażeby nie rozpruć "strupa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czepus Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 magnum, to byl raczej krecik, jak model znajdzie duzego kreta wtedy mozesz prosic o pomoc. Uszkodzenia sa raczej nie duze i bardziej wpłyną na estetyke niz na zachowanie modelu w locie. Oczywiscie domyslam sie że uczysz sie latac, wiec na 90% i tak ten model po nauce zostanie spisany na straty:D Lataja i nie łap kretów:D :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.