majsterkowicz Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Witam sedecznie wszystkich zapaleńców modelami RC! Jako nowy, pasowałoby się przywitać i przedstawić. Jestem Łukasz, choć wszyscy mówią mi 'Fox', a to ze względu na tłumaczenie mojego nazwiska, z popularnego w dzisiejszych czasach, języka angielskiego :wink: Obecnie jestem studentem już 2-go roku mechaniki i budowy maszyn, swój wolny czas spędzam przed komputerem, na powietrzu, a gdy już ładna pogoda do nas zawita, to obowiązkowo na rowerze. Lubię podróżować, nie obijać się, tylko coś działać, tworzyć, badać, a czasem i roz... prowadzić testy wytrzymałościowe, aż do kresu możliwości materiałowych badanych substancji Służę pomocą we wszelkich przedmiotach ścisłych (w miarę moich możliwości ), aczkolwiek w dziedzinie modeli latających mam podstawową wiedzę, tak z obcowaniem z tymi podniebnymi maszynkami jeszcze nie mam, a planuję. Jak nie na te wakacje, to następne. Tylę o mnie. Jeszcze raz witam wszystkich gorąco i pozdrawiam serdecznie! Fox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi