Tosiek_123 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witam, czym skleić (owinąć) połączenie jak w temacie? Chodzi oczywiście o wykonanie popychacza serwa, tzw. zetka z drutu do pręta węglowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Ja owijam mocną nicią syntetyczną i oblewam rzadkim CA. Wychodzi bardzo mocne i trwałe połączenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 zależy w jakim modelu, tzn. jakie siły mogą występować. my w elektrykach 3D łączymy drucik i pręt w tulei od bowdenu, do środka wlewa sie troche CA i "daje" przyspieszaczem. mocne i trwałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tosiek_123 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Dzięki, zrobiłem jak napisał Tomek. Trzyma gut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukstar Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Ja w lekkich modelach łącze koszulką termokurczliwą. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.