mariusz stasin Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Mam parę rzeczy, które chce sprzedać lecz nie wiem ile są warte. Koła pochodzą z metalowego konstruktora i mają jakieś kilka ładnych lat -stan bardzo dobry. 2 koła mają inny bieżnik lecz wszystkie 6 są tej samej wielkości. Prawdopodobnie nadają się na jakieś pojazdy w skali ok 1/10. Mają jakieś 7cm przekątnej, są dociskane da śrubę do osi. Osłonka (kabina) szybowca, którą dostałem w rozliczeniu. Z góry dzięki za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Jeżeli ja miałbym to sprzedawać, to oddałbym za darmo, albo maksymalnie chciał za to dyszkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Chce się dowiedzieć Bo mi się wala, mam mało miejsca A kasę łatwiej schować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 osłona 6 zł kółka po 1zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Liczyłem na ciut więcej, szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi