---Maverick--- Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Czesc! Mam pytanie odnosnie spalinowek interesuje mnie kupno jakiejs nie drogiej dobrej spalinowy(w polsce) Bardzo proszeo pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzon Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Sprecyzuj trochę ... Czy chcesz zestaw do lotu czy do montażu , czy z radiem czy bez , czy masz już jakiś osprzęt ,jakiej wielkości spalinkę (rozpiętość) - to na pewno ułatwi podpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
---Maverick--- Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 A wiec tak chcialbym zestaw do lotu z radiem,jestem poczatkujacy i nie mialem wczesniej rzadnego sprzetu, rozpietosc dowolna,raczej wiekszy ok 2m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Hobbico NextStar RTF - http://www.towerhobbies.com/products/hobbico/hcaa17.html Tobie tez by sie ban przydal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dp Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Stary, przerażasz mnie. Piszesz, że nie miałeś żadnego sprzętu, więc wnioskuje, że za dużo też nie latałeś, jeżeli w ogóle, a chcesz kupić spaline o rozpiętości 2m. Chcesz kogoś zabić, czy mi się wydaje ? Lepiej kup jakiegoś "styropiana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzon Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 hmmm ... mi tez od poczatku podobaly sie spalinki ale docelowo zacząłem od małego elektryka a dopiero drugim modelem była spalina - możesz wierzyć lub nie ale warto iść tą drogą jak inni ... Na "dzień dobry" poszukałbym zestawu : easy glider albo easy star . Są to dość duże modele , ładne i dość przyjemne w pilotażu (napęd elektryczny). Wolisz od razu spalinę ? do 20 minut mycia i pucowania modelu i osprzętu po każdym lataniu (elektryka wrzucasz do bagażnika i do domu) ... Na twoim miejscu jeszcze chwilkę bym się zastanowił co do wyboru sprzętu ... Jak zaczniesz tę przygodę od spaliny np na silniku spalinowym który się cieżko reguluje - możesz się naprawdę zniechęcić ...ale jak uważasz - twój wybór. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.