parg Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 witam Pytanie dotyczace silnika w modelu mjx t-34, silnik poprosu nie wkręca się na obroty lecz zauważylem gdy szybko dodam a"gazu" silnik się wkręci na obroty lecz zaraz wraca do stanu początkowego czym spowodowane może być takie zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Prawdopodobnie skończyły się szczotki w silniku,lub pakiet do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parg Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 ok dzieki sprubuje dorwac jakis nowy pakiet i zobacze jak nie zadziala to poleci nowy silnik po sprawdzeniu wszystkiego silnik jak i pakiet ssa do wywalenia moje pytanie czy ten silnik bedzie ok http://www.buzzflyer.co.uk/ESky-Honey-Bee-Upgrades/Xtreme-380-Modified-Brushed-Motor-EHB005/p-126-1314 wymiary wszystkie zgadzaja jedynie nie wiem co robic z pakietem wiem ze musze wziasc troszke mocniejszy wymiary starego to 55x35x20 moze doradziliscie by co by dobrac zeby ladnie chulalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi