Wojtek Sz Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 .......Tylko teraz tak: Próboję ją zbindować: Wpinam zworkę w BIND podłączm zasilanie z regla do odbiornika włączam apke kilkam i trzymam BIND i nic - dioda w obiorniku nadal mryga. Co zrobić? Źle blindujesz nadajnik z odbiornikem. cyt z dok. aparatury "Do odbiornika z wpięta zworą podpinamy zasilanie, bądź tez regulator z BEC-em. W odbiorniku powinniśmy zauważyć migającą diodę migającą na czerwono. Jak na razie nie wypinamy zworki. Załączamy nadajnik trzymając wciśnięty przycisk BIND. Jeżeli dioda w odbiorniku świeci światłem ciągłym to proces bindowania przebiegł prawidłowo. Odłączamy od odbiornika zasilanie, wypinamy zworkę i możemy już korzystać poprawnie z naszego zestawu." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artu Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Wojtek, coś "pokopsałes" w Swoim opisie http://www.youtube.com/watch?v=z_-ruNd1FcU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Wojtek, coś "pokopsałes" w Swoim opisie ............. Nic nie "pokopsałem" zacytowałem fragment / wycinek z instrukcji TH9X – www.abc-rc.pl str.3. Blinduje moją Turnigy 9x z odbiornikami w/g tej instrukcji i jak do tej pory nie mam problemów z komunikacją aparatury z odbiornikem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonMateo Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Zaraz sprawdzę czy działa OBY... Bardzo Dziękuję Panu Panie Wojtku i wszystkim którzy pomogli- DZIAŁA Hurrrrra Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi