Wojtek Sz Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 .......Tylko teraz tak: Próboję ją zbindować: Wpinam zworkę w BIND podłączm zasilanie z regla do odbiornika włączam apke kilkam i trzymam BIND i nic - dioda w obiorniku nadal mryga. Co zrobić? Źle blindujesz nadajnik z odbiornikem. cyt z dok. aparatury "Do odbiornika z wpięta zworą podpinamy zasilanie, bądź tez regulator z BEC-em. W odbiorniku powinniśmy zauważyć migającą diodę migającą na czerwono. Jak na razie nie wypinamy zworki. Załączamy nadajnik trzymając wciśnięty przycisk BIND. Jeżeli dioda w odbiorniku świeci światłem ciągłym to proces bindowania przebiegł prawidłowo. Odłączamy od odbiornika zasilanie, wypinamy zworkę i możemy już korzystać poprawnie z naszego zestawu."
Artu Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 Wojtek, coś "pokopsałes" w Swoim opisie http://www.youtube.com/watch?v=z_-ruNd1FcU
Wojtek Sz Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Wojtek, coś "pokopsałes" w Swoim opisie ............. Nic nie "pokopsałem" zacytowałem fragment / wycinek z instrukcji TH9X – www.abc-rc.pl str.3. Blinduje moją Turnigy 9x z odbiornikami w/g tej instrukcji i jak do tej pory nie mam problemów z komunikacją aparatury z odbiornikem.
DonMateo Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Opublikowano 12 Maja 2013 Zaraz sprawdzę czy działa OBY... Bardzo Dziękuję Panu Panie Wojtku i wszystkim którzy pomogli- DZIAŁA Hurrrrra Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi