Bogdan Burchardt Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Nazywam sie Bogdan Burchardt. Jestem urodzony w Bydgoszczy, a roslem w Krakowie, aktualnie mieszkam w USA. Modelarstwem interesuje sie od dziecka ( mam 63 lata), szczegulnie interesuja mnie modele o wiekszych wymiarach- pow. 2m. Latam szybowcami o napedzie elektrycznym, ale czacem buduje cos innego. Ostatnio nabylem Wilge 80 z Troy Build Models, ale nie nadaje sie za bardzo do exploatacji ( za delikatna kostrukcja). Mam nadzieje dostac "laser ready" plan do modelu P-11C o rospietosci ok. 2+ m i wyciac go sobie tutaj w USA. Jestem tez zainteresowany Wilga powyzej 2m. Jesli ktos by mogl mi pomoc, byl bym bardzo wdzieczny i napewno sie odwdziecze. Mam w posiadaniu wiekszosc emblematow na samoloty bojowe z drugiej wojny swiatowej i moge za darmo przeslac, jesli podasz wymiary- poniewaz prowadze firme reklamowa, mam nowoczesny sprzet do drukawania takich rzeczy. Logo PZL. nowe i stare, oznakowania dywizjonow itp. Czolem Panowie. Bogdan Burchardt Portland, Ct, USA. www.cwsigns2yahoo.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi