Gość Anonymous Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witam, Nazywam się Paweł Krakowski, mam 14 lat i mieszkam na Warszawskim Ursynowie. Modele redukcyjne kleiłem w wieku od 7 do 14 lat. Z R/C pierwszy raz zetknąłem się w roku 1999 albo 2000 (nie pamiętam dokładnie). Była to łódź - najprostszy silniczek klasy 400, jedna z tańszych aparaturek Hitec'a - ale zabawa była przednia. Jednak zawsze ciągnęło mnie do samochodów. W 2002 roku złamałem rękę na koloniach, pojawiła się kasa z odszkodowania i tak kupiłem pierwszy samochód R/C. Rozwijałem się w kierunku autek R/C do dziś (i będę dalej), ale przyszła pora na coś nowego - pierwsze zajęcia w modelarni lotniczej już 4 stycznia . Rozmawiałem z Panem, zacznę już od razu budować coś zdalnie sterowanego. Nie wiem jeszcze, czy będzie to szybowiec, czy akrobat - ale to nie ma znaczenia. I tak jako drugi zrobię ten model, którego nie zrobiłem jako pierwszego . A więc, Witam wszystkich serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 witamy w gronie modelarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.