Maciej Ritmann Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Tak pacze i pacze i nie widże... Dodam pierwszą opinię na pfmrc o tym sklepie. W modelfanie kupuję od ... zawsze, powiem tak, generalna opinia wśród znajomych modelarzy jest taka, że wchodzisz wiesz co chcesz, kupujesz i wychodzisz, jest drogo i nie wolno wchodzić w dyskusje z ze sprzedawcą. moja opinia na początku była podobna, Darek wydawał się być gburem nastawionym na kasiorę, ale teraz wiem, że to spoko modelarz, ceny nie są niskie ale i rabaty zawsze są. Wystarczy pogadać, a że właściciel ma specyficzny humor i nastawienie... Ceny w internecie niższe, ale jest opcja kup w internecie i odbierz osobiście Często na miejscu czegoś brakuje, a to śmigieł, a to snapów czy innych dupereli, Darek jest w stanie ściągnąć prawie wszystko. Doradzi, poradzi, pomoże. Moja ocena 8/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Hanuszkiewicz Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 A mnie ten "sklep" rozwala, zawsze kiedy chcę coś kupić to właśnie wczoraj się skończyło... nawet jeśli w internetowej wersji jest... Ostatnio nawet cyjanoakrylu nie było ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi