modelarzkobi Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zapraszam wszystkich modelarzy na lotniskową wigilie, która odbędzie sie na lotnisku w Świebodzicach, w sobotę 22 grudnia o godzinie 11. Po lotach jak sie uda to może jakieś fotki wrzucę Serdecznie zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Wigilia "lotniskowa" 2007 22 grudnia odbyły się loty na lotnisku w Świebodzicach. Niestety wiatr trochę zakłócał przyjazną atmosferę która panowała na lotnisku. Ale nie powstrzymało to nas ani naszych modeli od latania:) O godzinie 11 wszyscy zebrali sie na lotnisku i zaczęli uzbrajać swoje maszyny do lotu. I pierwszy lot... niestety...kraksa:( Następnie do lotu przyszykował sie Tomek Odpalenie i w powietrze:) Następnie regulacja mojego modelu:) Ogólnie loty były by lepsze gdyby nie ten wiatr ale nie było źle:) Zamieszczę jeszcze niebawem jakieś filmy z lotów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Filmiki z lotów Lot DIABLO Lądowanie DIABLO Kołowanie DIABLO Resztę filmików jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon3D Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Wrzuc moze lepiej filmik z glebą jak masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Niestety gleby mi sie nie udało ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Wiem, że bizon to spore zwierze, ale to nie powód, aby pisać z wciśniętym caplokiem. To tak po kilku ostatnich przeczytanych wiadomościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.