dziba Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Witam Jak po każdym lataniu załączyłem pakiet do ładowania sharkiem 10 i po ostatnim locie chciałem go włączyć żeby go naładować i lipa na wyświetlaczu wyczytałem ze jest za mało prądu w pakiecie i sie nie da go na ładować co zrobić pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 http://pfmrc.pl/viewtopic.php?t=4353 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogurt Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Podłącz każde ogniwo osobno do ładowarki przez wyjście na balanser i ustaw na NICD i zacznij ładować pojedynczo jak dojdzie do ok. 3.2 (każde) wyłącz i załącz normalnie jako Li-pol.I wtedy ładowarka bez problemu zacznie ładować. Pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziba Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Podłącz każde ogniwo osobno do ładowarki przez wyjście na balanser i ustaw na NICD i zacznij ładować pojedynczo jak dojdzie do ok. 3.2 (każde) wyłącz i załącz normalnie jako Li-pol.I wtedy ładowarka bez problemu zacznie ładować. Pozdrawiam Adam A w wtyczce od balansera jak jest + i - jak podłączyć jedno ogniwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoon Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 podłącz na chybił trafił, jak będzie źle to ładowarka się zacznie drzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.