Kamil ukf Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 fajny lot fajnym modelem Extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulo29 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: JA PIERNICZE :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: jaki tam sprzęt musi być ja o takim to tylko mogę pomażyć tam to chyba ze 30 cel lipoli jest albo i lepiej a lataniem nie jestem zaskoczony bo to w końcu Chip Hyde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Nie wiem, co tam mistrz sobie zamontował, ale na stronie Hackera są zamienniki dużych silników benzynowych (do 200ccm i 15kW). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 W jego modelu siedza 4 hackery polaczone pasami klinowymi. Do tego smiglo 33 x 14E i "bateria" lipoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 jest tez jego film jak lata na spalinie http://pl.youtube.com/watch?v=LZgJOK_57MM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulo29 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 W jego modelu siedza 4 hackery polaczone pasami klinowymi no to na stronie Hackera (tylko że niemieckiej) ten właśnie silnik ma 37kg ciągu ( :shock: :shock: :shock: tylko coś znaleźć nie mogę bo bym link podesłał :shock: :shock: :shock: ) i są wymagane 4 reglery 90A co daje 1 regiel do 1 silnika i tam jeszcze było że taki jeden zestaw silnik + regiel potrzebuje pakiet 10s co daje 40 cel no to nieźle, TROCHE się pan Hyde wypłacił. P.S. mam zanalzłem tutaj http://www.hacker-motor.com/deutsch/i_motore.html na dole C-50 "Quad" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Na szczescie (jego) wszystko mial sponsorowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Nie TANIEJ by go wyszło zrobienie wersji spalinowej tej extry? (http://pl.youtube.com/watch?v=ZMUjaLJEvhI) Dopuszczają go do różnych zawodów?? :devil: :devil: :devil: Ale on też się musiał nauczyć, wiele pewnie też rozbił :twisted: Skoro jest Niemcem, to mają podobne warunki pogodowe do polski. Troszkę lepsze, ale minimalnie z tego co się orientuję :mrgreen: (pocieszenie takie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 to są projekty sponsorowane wszystko robione jest po to żeby pokazać że sie da i jakie firmy takie rzeczy robią. Ot i cała historyja:p nie liczy sie taniej drożej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ale on też się musiał nauczyć, wiele pewnie też rozbił :twisted: Skoro jest Niemcem, to mają podobne warunki pogodowe do polski. Troszkę lepsze, ale minimalnie z tego co się orientuję :mrgreen: (pocieszenie takie ) Jest Amerykaninem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.