Qbecki Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Witam serdecznie wszyskich. Mam na imię Kuba i pochodzę z Łodzi. Modelarstwem zajmowałem się kilkanaście lat temu, były to głównie modele plastikowe. Obecnie chcę wrócić do tego hobby ale zająć się bardziej latającymi modelami RC. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Witam Miło, że w Łodzi będzie o jednego więcej Uzupełnij dane w avatarze, gdyż moderator czuwa i się upomni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbecki Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Słuszna uwaga - już to nadrobiłem. Dzięki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Miałem na myśli wiek Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbecki Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Jest i wiek . Dzieki za info. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi