Pilot84 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Jestem w posiadaniu nowego silnika żarowego OS max 15 LA. Ma już dobre pare lat i nie weim nawet jakiego paliwa użyć, ile nawet kosztuje i co jest jeszcze potrzebne do odpalenia, ale świece już ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Jestem w posiadaniu nowego silnika żarowego OS max 15 LA. Ma już dobre pare lat i nie weim nawet jakiego paliwa użyć, ile nawet kosztuje i co jest jeszcze potrzebne do odpalenia, ale świece już ma. Chłopie co Ty kombinujesz?? Czy z Rudy do Katowic jest rzeczywiście aż tak daleko aby przyjechać i wszystkiego się dowiedzieć? No chyba, że nie chcesz...ja się prosić nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot84 Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 No w porządku, przecież wpadne, ale w przyszłym tygodniu. Może uda mi się załatwić nocki, to bede miał czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi