Marcinmb Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Witam Z powodu braku roboty i nadmiaru wolnego czasu, zaczolem tworzyc nowy modelik...robie go wymyslajac konstrukcje na "bierzaco" i z tego co mam pod rękom.."Plyta podlogowa"jest z sklejki,a konstrukcja z sosny...dostanie silnik bezszczotkowy(mam na zbyciu)TowerPro iserwa standart...to co na fotach zrobilem w ciagu okolo 40min...jutro dalsza robota...do konca tygodnia mam zamiar skonczyc "model".W moim zalozeniu nie ma byc on piekny ylko ma dawac frajde z zabawy :wink: :jupi: Zobaczymy co z tego wyjdzie...A teraz taka mala zagadka...co to jest za model?(chodzi mi o rodzaj bo nazwy jeszcze nie ma :devil: ) A teraz pare fot z budowy EDIT:Zmina tytulu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 26 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Widze ze nikogo temat nie interesuje :evil: :cry: ...ale trudno bede dalej prowadzil relacje :roll: :mrgreen: zrobilem mocowanie silnika i ster..zamocowalem silnika zaraz zabiore sie za serwo i jego mocowanie...jutro podkuje go blachom i okleje lub obloze balsa...a teraz pare fot ale z wyjestym wyposazeniem :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witam Dzis odbyl sie (obslizg :crazy: )objazd nie wiem co bo oblot na pewno nie :devil: :roll: I tak...model smiga przepieknie raguje na ster tez super a nawet za dobrze...musze go obkuc jeszcze blacha i wystawic blache na boki i zagiac poniewaz model zabardzo kantuje podczas slizgu bokiem(czytaj:skretu)i sie przewraca...jedzie bardzo szybko i jest bardzo zwrotny...nie moglem wypróbowac calkowicie jego mozliwosic to dopiero po podkuciu :wink: a wtedy dam filmik z jazd(slizgów) :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbr1 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Umnie fotki nie działajom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciacho Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Poczekamy na filmik wtedy zobaczymy coś pan wymyślił.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codeking Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Z racji pory roku, można odświeżyć temat. Marcinmb proszony o nowe zdjęcia, szczegóły budowy i filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukstar Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Jestem ciekaw tego filmiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Obawiam sie ze trzeba bedzie nakrecic npwy stary juz dawno sie zapodzial Slizg zyskal owiewek kabiny(mala zeby nie blokowala dostepu powietrza) blache i duuzo mocniejszy silnik...Mam problemy z opanowaniem gdyz osiaga predkosc okolo 55-60 km/h a jest to za duzo na nierownym polu...Jesli uda sie rozpedzic to anwet niema co probowac skretu bo juz sie kula dorobie jakies plozy zeby sie nie przewracal i dam filmik ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codeking Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Napisz coś więcej o konstrukcji - wymiary itp. + zdjęcia. Mam ochotę zrobić ślizgacza śniegowego wykorzystując pleksi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Czytałem ten post z niedowierzaniem " przecież to ustrojstwo się utopi" Na szczęsćie pod koniec dopiero zauważyłem że to śmiga po polu :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalg0000 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Fajny pomysł. Dość nietypowy. Może jak spadnie więcej śniegu też o czymś takim pomyślę... Czekam niecierpliwie na film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold Lizard Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 A można prosić o zdjęcia po obkuciu blachą?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikfer Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 ej mozna zobaczyc cokolwiek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.