tomekst16 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Witam. Można w jakiś sposób latać w Realflight 6 na innym nadajniku, niż ten dołączony w zestawie? Chciałbym polatać na nadajniku z hk. skonfigurowany ppjoy i t6sim( na fms działa bez problemu ) RF mam 6 mam wersję demo. Nie wykrywa mi żadnego kontrolera oprócz klawiatury -,-, a jak wiadomo na klawiaturze to sobie można... Prosiłbym o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Demo chyba jest tylko na klawiaturę, poprawcie mnie jeżeli się mylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ma14kuj Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Do zestawowego nadajnika podłącza Pan swój nadajnik i można uczyć się na swoim sprzęcie (w zestawie są kable do Graupnera/Futaby/Hitec z HK trzeba sprawdzić) Wersja demo jest pod klawiaturę. Jeżeli jest Pan zainteresowany pełną wersją proszę o kontakt, przygotuję lepszą cenę http://www.modele.sklep.pl/pl/Katalog/SYMULATORY/GP-REALFLIGHT-65-MODE-2-AIRPLANE.html Pozdrawiam Mariusz Kujawa modele.sklep.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi