kaczy Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Mam na imie Krzysztof. Mieszkam w Poznaniu i mam 27 lat. Moje hobby z modelarstwem dopiero sie zaczyna. Zakupilem ostatnio ASK-21 i bez zadnej nauki i doswiadczenia w lataniu puscilem go w niebo no i chyba wiadomo jak to sie skonczylo musze reanimowac silnik i bedzie ok wiec jeszcze mam nadzieje polatac nim Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapitanSOWA Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Witaj , początki bywają trudne , ja zaczynałem 3 lata temu - i też nie było łatwo ,, Wszystko odkrywałem samemu więc trwało to dłuuugooo zanim nauczyłem się w miarę latać i codziennie uczę się czegoś nowego. Nie zrażaj się kretami i niepowodzeniami ,potem już będzie sama frajda. Na forum znajdziesz w razie potrzeby pomoc i porady,które na pewno pomogą Ci ogarnąć temat. pzdr kpt.S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi