alansiu123 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Witam, No więc mam taki problem że mam plany w formacie .dxf i chciałbym je przeskalować aby rozpiętość skrzydeł miała konkretny wymiar oraz żebym mógł to potem wydrukować na zwykłej drukarce z kartek A4 a potem to posklejać w duży plan. Ponieważ w tym temacie jestem zielony proszę o podpowiedzenie jakiego programu do tego użyć oraz gdzie moge go sobie pobrać. Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Użyj opcji "SZUKAJ" :evil: ten temat był już kilkakrotnie poruszany i napewno znajdziesz odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Podeślij plany na mojego maila to Ci je przeskaluję i odeślę. Musisz się zaopatrzyc w program typu CAD (umozliwia edycje DXF i nie tylko) Jesli chcesz drukowac na kartkach A4 to najlepiej nanieść na plany siatkę o wymiarach kartki z uwzględnieniem marginesów i potem drukowac zaznaczając takie pojedyńcze okna siatki (jedno okno to jedna kartka) Napisz jaką chcesz miec rozpiętość ? Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.