sirHarvey Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Siemano, Kto lata na pasie w rudnikach ? Można by zorganizować jakiś event większy modelarzy i wspólnie polatać ? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki28 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Cześć ja mogę się tam udać. Na pewno chłopaki z okolic też się podepną ale czy jest ktoś chętny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mushu123 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Cześć Skoro mowa o Czewie Chętnie bym sobie z Wami polatał ale czy jest ktoś z Czewy chętny pomóc mi podregulować mój nowy nabytek czyli samolot z silnikiem asp 46. Pracuje według mnie (zero styczności ze spalinami) dobrze ale chcę aby mi ktoś doświadczony jeszcze obczaił całość Dajcie proszę znać jeżeli jest ktoś chętny pomóc, najlepiej na e-mail : rafex0107@gmail.com Pozdrawiam Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi