kapi Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Witam! Który pakiet wybrać ten czy może ten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojak Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Witam!Który pakiet wybrać ten czy może ten. Najlepiej TEN a tak na serio to trzeba podać do czego on ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Dobrze trafiłeś - jesteśmy wróżkami i dzięki temu wiemy do czego chcesz ten pakiet użyć. W związku z tym radzę ten czerwony - będzie lepiej komponował się z modelem - czarny jest zbyt żałobny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Ja bym poradził czerwony bo tańszy Nie no podaj do czego to jest :mrgreen: Bo tak to zadek w kwiatach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 no wiecie, model mam zielony a trzeba mi go do rwd 5 skazoo regulator : Mag 8 silnik : Tower Pro 2408-21 GL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 bierz ten na ktory cie stac, obydwa dobre. Ja bym wział ten mniejszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 ale czemu ten mniejszy :?: czy firma tego większego pakietu jest gorsza :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Mniejszy pakiet jest lżejszy, a do RWD by skazoo nie potrzeba aż takiego potwora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Dokładnie tak.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 ok dzienki za pomoc 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.