Gość Anonymous Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 witam jakie sewo by posowało do sky lady 2 w miare tanie prosze o linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Kazde sserwo 8g, najtańsze to E-sky w granicach 20 zł. Dokup przedlużacz do serwa, bo kabel bedzie za krótki. Sklep to sobie poszukasz, wpisz e-sky w googlach.. Baxter12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 no dokładnie kup sobie takie,ja mam sky lady i takie serwa zakupiłem na allegro za 19pln+5pln za przelew.Sprawują sie dobrze:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ja mam takie w małej spalince i się dobrze sprawują. To do elketroszybowca też będą raczej dobre Nie powinny szybko siąść. A jak chcesz serwa słabsze (podobno) ale żywotniejsze to hitec hs55 Albo hs45, one sa nowe i jeszcze mniejsze, ważą też 8g. Ale będą drogie :ble: Wiec kup te e-sky jeśli ci na cenie zalezy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.