michcio88 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Czym nalezy sie kierowac przy zakupie ladowarki do li-poli ??
Gość tom_tom Opublikowano 31 Grudnia 2007 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Doświadczeniem innych modelarzy Proste, skuteczne i tanie to np. czeskie JETI Char 20, Shark. Wyjście z ładowarki musi umożliwiać podłączenie balansera a wyjście z balansera musi umożliwiać podłączenie pakietu (bywają różne standardy) Najlepiej kupić wszystko z jednej firmy jeśli nie jesteś pewien co i jak albo chociaż zapytać telefonicznie sprzedawce w sklepie o to, czy dany zestaw ładowarka - balanser - pakiet będzie współpracował poprawnie Tomek
TomekW Opublikowano 31 Grudnia 2007 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Najlepiej to kupić all-in-one, czyli ładowarkę połączoną z balancerem (IMax-B6) ewentualnie jeszcze z zasilaczem (BC-6) - mniej kabli = mniej szans na błędy i awarie. BTW shark nie jest czeski tylko chiński, w czechach to go tylko pakują
Barlu Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 (nie potrzebnie śmiecę, bo mało to wniesie) Ale większość rzeczy robione jest w chinach Albo gdzieś w Azji (jak większość wie, chiny nie znaczy szajs, zależy ile firma, zlecająca da pieniędzy na to. itp. :roll: )
fullrespect Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ja mam SHARK'a 10 i jestem zadowolony na maxa - tania i świetna ładowarka. [broń Boże jeti-char - nie popelniaj tego błedu co ja]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.