michcio88 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Czym nalezy sie kierowac przy zakupie ladowarki do li-poli ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Rozumem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Doświadczeniem innych modelarzy Proste, skuteczne i tanie to np. czeskie JETI Char 20, Shark. Wyjście z ładowarki musi umożliwiać podłączenie balansera a wyjście z balansera musi umożliwiać podłączenie pakietu (bywają różne standardy) Najlepiej kupić wszystko z jednej firmy jeśli nie jesteś pewien co i jak albo chociaż zapytać telefonicznie sprzedawce w sklepie o to, czy dany zestaw ładowarka - balanser - pakiet będzie współpracował poprawnie Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Najlepiej to kupić all-in-one, czyli ładowarkę połączoną z balancerem (IMax-B6) ewentualnie jeszcze z zasilaczem (BC-6) - mniej kabli = mniej szans na błędy i awarie. BTW shark nie jest czeski tylko chiński, w czechach to go tylko pakują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 (nie potrzebnie śmiecę, bo mało to wniesie) Ale większość rzeczy robione jest w chinach Albo gdzieś w Azji (jak większość wie, chiny nie znaczy szajs, zależy ile firma, zlecająca da pieniędzy na to. itp. :roll: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fullrespect Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ja mam SHARK'a 10 i jestem zadowolony na maxa - tania i świetna ładowarka. [broń Boże jeti-char - nie popelniaj tego błedu co ja] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.