Tomak Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Samo forum przeglądam już od jakiegoś czasu, a teraz postanowiłem się zarejestrować. Więc do rzeczy, mam na imię Tomek, niedługo kończę 24 lata i mieszkam w Knurowie, jak ktoś się nie orientuje to to taka mała mieścina obok Gliwic. Aktualnie uczę się i dorywczo pracuję. Modelarstwem interesowałem się za bajtla, ale było to tylko sklejanie modeli papierowych i kilku plastików. Jakiś czas temu przez przypadek trafiłem na stronę Pana Motylastego i postanowiłem odświeżyć dziecięce marzenia. Jak na razie zająłem się przygotowaniem zaplecza oraz zebraniem materiałów do budowy jakiegoś deproniaka, więc nie mam się czym chwalić. ( ) Mam nadzieję, że to hobby trochę mnie wciągnie, a Wy przyjmiecie kolejnego, zielonego amatora podniebnych wojów. Pozdrawiam wszystkich. P.S. Awatar postaram się uzupełnić jak najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi