agadoskat Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Witajcie, jestem zmuszony na szybko wymienić silnik w moim motoszybowcu o wadze ponad 6 kg. Nowa linia Robbe pasuje idealnie. Są to jednak silniki 14 polowe. Regulator jaki posiadam 100A dedykowany jest do silników do 12 pól. Czy ktoś z Was próbował takiej konfiguracji? Co może się dziać przy takim podłączeniu? Pytam bo jeśli zestaw będzie pracowął prawidłowo pozwoli to na oszczędność rzędu 400 pln. Ot i stąd dylemat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Cześć mam model do sprzedania taki jak zamieściles w swoim ogłoszeniu prosze o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Mam model taki jak chcesz w ogłoszeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi