Formica Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Przywitać sie wypada. Jestem Wojtek. Latam helikami juz od paru lat, a wczesniej miałem motoszybowca. Jestem z Krakowa. Moja flota to Raptor GP 50 oraz hurricane 550 EP firmy Gaui. Pozdrowienia dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krykiet Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Witamy kolejnego Krakowiaka Pozdrawiam Slawomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Witaj Krakowianinie A może wyjawisz Pan nam swój wiek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Formica Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 lat 28 nie karany lekarz stażysta (z opóźnionym stażem ale to w wyniku innych studiów a nie odsiadki) Pozdrawiam wszystkich jeszcze raz i do spotkania na śmietniku:) zresztą kolegę Sławka nie raz już spotkałem na jego góralu chyba, że się mylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Pewnie ze tak zamknołem rok piekna cyfrą 18260km . Pozdrawiam Slawomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Również witam,grupa z Krakowa umacnia się na forum i dobrze :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.