lukaszluk Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Witam Mam takie zapytanko co do tych silników tej marki Czy ktoś miał styczność z tymi silnikami? Na jakim paliwie pracują najlepiej, na jakim je docierać, jak się sprawują w dalszej eksploatacji. Jak coś wiecie to piszcie. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaquadnik Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Zakupiłem sobie takowy. 7,5 cm3. Technologia ABC. Z tego co wiem producent zaleca paliwo z olejem rycynowym i 5 - 15% zawartością nitrometanu. Nie zaleca docierania na zbyt bogatej mieszance. Wszystkie te informacje są w instrukcji. Co do pracy i żywotności, to jeszcze nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszluk Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 No wlaśnie ja też zakupiłem po atrakcujnej cenie 10cm i 7,5cm a teraz chcialbym uruchomić silniki by nie lezaly, w necie znalazłem chyba ze 2 filmy jak pracują ale to za mało wiadomości na ten temat. Instrukcję też mam ale taka kserówka że ledwo co widać i nie mogłem dojść do ładu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi