szpieg Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Witam chciałem sie tak na wszelki wypadek upewnić czy mam dobre podzespoły Śmigło drewniane 11x6 Świeca ( pisze OS 6 ) Paliwo modele technicts 10 contes Mam problem bo w powietrzu pracuje trochę nie równo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszluk Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Witaj Śmigło 10x6 - docieranie silnika, 10x8-12x6 - zastosowanie sportowe. Swiece dałbym O.S ale 8. Może coś pomoże to: http://www.nastik.pl/manual/ASP_Magnum_instrukcja.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiSon Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Również zmieniłbym świecę na O.S 8 . Jeżeli nierówno pracuje sprawdź również całą instalację - może któryś wężyk jest nieszczelny, albo tak jak w moim przypadku ostatnio- niedokręcone serwo gazu. Przez drgania serwo delikatnie się ruszało co wpływało na nierówną prące silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi