Jacol Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 czołem,jestem Jacol ,mieszkam w Poznaniu,czytam Wasze forum chyba od pierwszego dnia jego powstania,małym lotnictwem tak latająco zajmuję się od trzech lat i latam TYLKO elektrycznie,ostatnimi czasy dopadła mnie Helimania pozdrawiam elektrycznie i spalinowo zakręconych i tych w ciszy szybujących jacol :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Witam i pozdrawiam. A dlaczego to dwa razy się witasz (bliźniacy?) Może by tak zdjecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacol Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 za drugi raz przepraszam w komputerach mało szkolony jestem ,a nad fotą popracuję :-) jacol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.