VJ_Adams Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witajcie :roll: Miałem zamiar zrobić RWD 5 z moich resztek depronu, mam nadzieję że Skazoo się nie obrazi i przerazi Tak to wygląda: Coś z tego będzie? Poleci? Czym te wszystkie dziury załatać albo czym pokryć całego rwd żeby nie był za ciężki. Mam zamiar zrobić drugiego z nowego depronu. Gdzie można kupić skrzydła bo już straciłem z 5m2 depronu no i krzywe mi wychodzą. Pozdrawiam 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz1992 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Najlżejszy i najtańszy sposób pokrycia to papier śniadaniowy sam nim oklejam lekkie modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Holeczek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Wiesz jak rzucisz siekiere to tez leci A na serio to chcesz kupić całe skrzydła, czy depron na nie? Jeżeli chodzi o depron to w sklepie "komfort" sprzedają na arkusze, a jeżeli chcesz kupić całe skrzydła to poszukaj czegoś na allegro albo spytaj kolegi danylotnik z tego forum, bo on sprzedaje modele z depronu na allegro - może miałby jakieś skrzydełko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VJ_Adams Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 chciałbym kupić gotowe skrzydło ze wzniosem a nie z lotkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Nie idź na skróty tylko zrób sam skrzydło z depronu (w planach chyba są?) , a jak masz serwa - to z lotkami. O właściwości lotne, jeśli wyjdzie Ci coś trochę krzywo to się nie martw, najwyżej to i owo podtrymujesz lub coś zrobisz. Z czasem będzie wychodzić coraz lepiej :wink: . Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Witam i popieram w 100% :jupi: Szkoda tylko, że takich rad jest mało. Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.