tikicaca Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 do sciagniecia obraz ISO filmu DVD z zawodow Tucscon Aerobatic Shootout 2006 z sieci torrent, w pełni legalny pod warunkiem rozpowszechniania go w formie obrazu iso. Wrzucam link do pliku torrent: http://rapidshare.com/files/81795782/TucsonAerobaticShootout2006.iso.torrent.html Ze sciaganiem nie ma problemu, mi zeszlo na tym ok 48godzin Film to dobre ponad 4 godziny ogladania, 3 serie freestyle kilkunastu zawodników szerzej na ten temat mozna poczytac na rcgroups Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Nie chcialbym nic mówić ale to zahacza o piractwo :] Na innych forach dostałbyś bana, nie wiem jak tutaj :] O takich rzeczach w innym miejsculepiej gadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisj23 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 czytanie ze zrozumieniem.... To jest legalnie udostępniona kopia którą można swobodnie pobierać i rozpowszechniać jako iso - czyli nie ma nic złego w podaniu linka do pliku - jeśli dobrze pamiętam jest to wersja udostępniona przez rcuniverse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Aaaaa to zwracam honor. Nie bijcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisj23 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 eeee..... bić nie chciałem - ale kałacha odbezpieczyłem już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Waylander tak ja napisal chrisj23 jest to wersja udostepniona przez rcuniverse. Jak sciagniesz to na poczatku filmu jest wyraznie napisane ze mozna go legalnie rozpowszechniac przy zachowaniu formy obrazu ISO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubk Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Waylander tak ja napisal chrisj23 jest to wersja udostepniona przez rcuniverse. Jak sciagniesz to na poczatku filmu jest wyraznie napisane ze mozna go legalnie rozpowszechniac przy zachowaniu formy obrazu ISO Witam, jakiś mam problem z tym programem. Ten film ma 4,7 GB , ja mam ponad 10 GB wolnego miejsca , a po kilku Mb wyskakuje błąd "brak wolnego miejsca na dysku" ? O co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Sprawdź czy dysk masz sformatowany jako FAT 32 czy NTFS , prawdopodobnie masz FAT32 w takim przypaku maksymalna wielkość pliku to 2GB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubk Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Sprawdź czy dysk masz sformatowany jako FAT 32 czy NTFS , prawdopodobnie masz FAT32 w takim przypaku maksymalna wielkość pliku to 2GB. Dokładnie jest tak jak mówisz-FAT32. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Ściąnąłem. Zajęło mi to 16 godzin :mrgreen: godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon3D Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Ok a wiecie moze gdzie znalezc TAS 2007 albo ETOC 2006 lub 2007...chodzi mi o dluzszy film a nie pojedyncze loty bo sie zanudze na smierc przez ta zime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.