ijestdobrze Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Witam.. Tak jak w tytule, posiadam nadajnik Hitec AURORA 9 i dwa odbiorniki OPTIMA 9.. Jestem na urlopie i przyjeżdża kolega ze swoim modelem akrobacyjnym.. Jeden odbiornik mam zainstalowany w motoszybowcu, drugi chciałbym zainstalować w kolegi akrobacie.. W menu nadajnika utworzę drugi profil modelu pod akrobata, czy odbiornik będę mógł zbindować w taki sposób, by nie demontować z motoszybowca .. ?? Czy jeśli wybiorę sobie dany model to nie będę ponownie musiał się bindować.. ?? Mam do niego trudny dostęp i chciałbym, by tam pozostał.. Pozdrawiam serdecznie..
alenik Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Jeżeli odbiornik został wcześniej zbindowany to będzie działał przy nowym profilu.
SiSon Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Dokładnie jak wyżej. Raz zbindowany nadajnik z odbiornikiem taki pozostaje niezależnie od ustawień w aparaturze. Możesz mieć jeden i ten sam [raz zbindowany] odbiornik w nawet 10 różnych modelach w nadajniku- czy to samolotu, heliku czy czym czegokolwiek innym. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi