Ryszard58 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Kolejny modelik ,tym razem w barwach kraju wschodzącej wiśni .Z lat 30-tych w jedynym slusznym malowaniu srebrnym [ Model żywiczny ,niestety jak to w zwyczaju bywa w tej manufakturze,albo coś jest nie dolane ,albo tak odlane że nie wiadomo co to jest ,lub ewentualnie brakuje elementów .W tym przypadku to ostatnie mam na myśli ,czyli brakowało torebeczki z elementami do wykonania stanowiska strzelca ,czyli obrotnicy karabinu i wszystkich tych badziewi potrzebnych do wykonania ilości.Z stąd w modelu niestety nie mam wykonanej tej części . Gdyby to był zwykły Levis z obrotnicą to zawsze można to zaadoptować ,niestety tu akurat jest specyficzny karabin japoński o bardzo wymyślnej konstrukcji ,której nie miałem zamiaru odtwarzać . Przyjmijmy że ta maszyna latała bez uzbrojenia :oops: przecież i takie się zdarzały .Nie wszystko musiało slużyc do zabijania :uzi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi