Diakon Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Witam. W zasadzie to wiele ze śmigłowcami wspólnego nie ma, ale jednak coś. Mianowicie, dostałęm od kumpla belkę ogonową wraz z silniczkiem (reszta modelu jest zdezintegrowana ). Tam jest jakaś przekładnia, śmigiełko oraz właśnie ten silniczek (elektryczna była całość). Nie wiem, ale może ktoś się orientuje, jakiej klasy on może być, oraz, czy dałoby radę go wykorzystać do jakiegoś samolociku? Jakby co, jest on na 6,5V. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_szaa Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Podeslij jakies zdjecie to zobaczymy o co chodzi, moze podaj model smiglowca? Pewnie mozna wykorzystac, kwestia tylko jakiej wielkosci samolot i jakie parametry ma silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Cóż, fotek żadnych nie mam, a o modelu śmigłowca nawet nie wspominając (bo silnik mam od kolesia co się w ogóle na tym nie zna, więc go rozbił i dał mi resztę. Ale coś z tym zacząłem kombinować, nie wiem, ale może coś z tego wyjdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.